2011.06.28.
09:26

Írta: Onkel Kass

Álmondjon új otthont!

Új otthont keres? Ne hallgasson senkire! Vesse inkább papírra álmait, elképzeléseit. Különösen akkor, ha ez lesz az első, vagy esetleg második ingatlan az életében. Kompromisszumokat kötni ráér később is. Hogy ez ellent mond minden korábbi javaslatunkkal? Nézzük inkább a kérdéseket, melyeket Önnek kell megválaszolni!

Vajon mennyire fontos nekem az ingatlan  

elhelyezkedése? Melyik város/rész, került az, ahol szívesen élnék? Milyen messze van ez a fontosabb olyan napi célállomásoktól, mint a munkahely, iskola, barátok?

környezete? Milyen szolgáltatások, vásárlási és szórakozási lehetőségek érhetők el a környezetben.  Szóba jöhet e rehabilitáció előtt álló környék? Mennyire fontos a játszótér, park, iskolák, óvoda, zárt parkoló, tömegközlekedés elérhetősége. 

szomszédsága? Kikkel és milyen szorosan élünk együtt – akarva, akaratlan? Önálló ingatlan, közös lépcsőház, közös udvar, lakópark…az ingatlan típusa részben meghatározza azt is, milyen kapcsolatunk lesz a szomszédokkal.

alapterülete, elhelyezkedése? Lehet földszinti, belső udvari, utcafronti, tetőtéri az új otthonunk? Mennyi szobára van szükségünk? Fontos a külön fürdőszoba és wc? Szeretnénk egy kis saját kertrészt?

egyéb adottságai? Lehet az ingatlan felújítás előtt álló? Különleges felszereltségűt keresünk? Medence, kandalló, nagy terasz?

Álmodja meg bátran az ingatlant, ami Ön szerint a következő években megfelel igényeinek. A leendő otthona tulajdonságait rendezze a fenti példákhoz hasonló halmazokba. Ha tisztázta a keresési szempontokat, fontossági listát állíthat fel.  Ezek a kritériumok hasznos részei lesznek a lakásvásárlók gyorslistájának.


Ugye nem felejtette el új facebook játékunkat sem? Ha tetszik Önnek az ingatlanextra, ingatlanértékesítési portál facebook oldala, akkor havonta nyerhet egy az Ön igényei szerint összeállított ingatlanmarketing-csomagot! Miből válogathatja össze az ön saját reklámeszközeit? Molinó, szórólap, plakát, névjegykártya, póló, autófóliázás, fém- vagy műanyag tábla...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznaltingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr513020932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása